Değerli Meslekdaşlarım,

 

 

1. Ulusal Çocuk Ortopedisi Kongresi’nin 10–13 Mart 2016 tarihlerinde Wyndham Grand Otel – İstanbul Levent’te düzenleneceğini duyurmak ve sizleri kongremize davet etmekten büyük onur duymaktayız.

 

 

Arzumuz, sizlerin de katkısı ile ülkemizde çocuk ortopedisine gönül veren tüm meslektaşlarımızın katılacağı, bilimsel düzeyi yüksek bir kongre düzenlenmesidir. Bu amaca yönelik olarak kongre sırasında ISCO'16 toplantısı da eş zamanlı yer alacak. Böylece yurt içinden ve yurt dışından deneyimli konuklar bilimsel birikimlerini sunarak bizlere yeni ufuklar açarken, genç meslektaşlarımız dinamik ve güncel bilimsel aktivitelerini paylaşacakları bir ortam bulabilecekler. 

 

 

Bu ilk kongreden başlayarak Çocuk Ortopedisi kongrelerinde sözlü bildiri ve poster sunumlarının ağırlıklı olarak yer almasını planlıyoruz. Çocuk ortopedisi konusunda ülkemizdeki bilimsel düzeyin ve birikimin bunun için yeterli olduğuna ve bilimsel araştırma sunumlarının kongrelerimizin bilimsel içeriğini zenginleştirecek en önemli unsur olacağına inanıyoruz. Bu nedenle sizleri bilimsel araştırma ve çalışmalarınızla katkıda bulunmaya çağırıyoruz. 

 

 

Çocuk Ortopedisi Derneği tarafından düzenlenen bu ilk kongrenin sizlerin ilgisi ve katılımları ile zenginleşeceğine ve geleneksel bir şölene dönüşeceğine inanıyoruz. 

 

 

Kongremizin güçlü bilimsel içeriğini İstanbul’un tarihi ve doğal güzellikleri içinde sevgi ve dostlukla paylaşmak dileğiyle…..

 

 

Detaylı Bilgi için Tıklayınız.

 

 

ÇOD Yönetim Kurulu ve Kongre Düzenleme Kurulu adına,

 

Prof. Dr. Bartu Sarısözen

Kongre Başkanı

Dikkat Yorum Yazmak için tıklayınız


Yorumlar