Değerli Meslektaşlarımız,

Çocuk Ortopedisi Derneği olarak 13-15 Ekim 2020 tarihleri arasında Swissôtel Ankara’da gerçekleştireceğimiz 3. Ulusal Çocuk Ortopedisi Kongresi'ni bildirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Geleceğimiz çocuklarımızın sağlıklı büyümeleri için el birliği ile uğraşıyor ve onlar için en iyisini yapabilmek adına gayret sarf ediyoruz. Nüfusumuzun %35’inin oluşturan çocuklarımıza karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çocuk ortopedisine karşı farkındalığın sağlanması ve var olan ilginin de artması için uğraş veriyoruz.

Kongremizden bir ay sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın da 100. yılını idrak edeceğiz. Kongremizin böyle anlamlı bir tarihe tesadüf etmesi de bizlere çocuk sağlığının korunması ve bakım standartlarının geliştirilmesinin gerek ve önemini bir kere daha hatırlatacaktır.

Çocuk ortopedisine gönül vermeye hazır genç meslektaşlarımızın ve genç araştırmacı arkadaşlarımızın hem ufkunu genişletmek hem de merakını ve araştırma isteklerini teşvik etmek bizlerin önemli bir görevlerinden birisidir. Kongremize davet edeceğimiz yabancı konuklarımızı da belirlerken bu özelliklerini öne çıkaran meslektaşlarımız olmasına özen gösterdik.

Hem ülkemizin yetiştirdiği deneyimli ve kıymetli meslektaşlarımızın tecrübelerinden yararlanabileceğimiz hem de yeni çalışmaları dinleyip öğreneceğimiz verimli ve akılda kalıcı bir kongre olması için siz değerli meslektaşlarımızın katılımı büyük önem arz etmektedir.

Çocuk Ortopedisi ailesi olarak sizleri kongremize davet etmekten büyük onur duyuyoruz.

Saygılarımızla,

 


Doç. Dr. Ayşegül BURSALI
Kongre Başkanı


Doç. Dr. Emel GÖNEN
Kongre Sekreteri


Prof. Dr. Hasan Hilmi MURATLI
Dernek Başkanı

Dikkat Yorum Yazmak için tıklayınız


Yorumlar