Sayın Meslektaşlarım,

Büyük bir mutlulukla, sizleri 20-21 Nisan 2024 tarihinde düzenlenecek olan Nöromusküler Hastalıklara Eşlik Eden Sorunların Yönetimi Kursuna davet etmek isitiyoruz. Bu etkinlik, nöromusküler hastalıkların tanı, tedavi ve yönetimi konularında güncel yaklaşımları tartışmak ve paylaşmak için uzmanları bir araya getirecektir. Alanında önde gelen uzmanlar tarafından yapılacak sunumlar ve interaktif oturumlar ile nöromusküler hastalıkların multidisipliner bir yaklaşımla ele alınması hedeflenmektedir..

Kursumuzun ana temaları arasında şunlar yer alacaktır:

·        Nöromusküler hastalıkların tanı ve değerlendirmesi
·        Genetik tanı
·        Yürümenin değerlendirilmesi
·        Ortopedik tedavi yaklaşımları
·        Rehabilitasyon ve Ortezleme
Bu kurs ile beklentimiz, nöromusküler hastalıklar ile  ilgilenen meslektaşlarımız arasında etkili bir işbirliği ve bilgi alışverişi platformu oluşturmaktır. Ayrıca Ortopedi, Nöroloji ya da Fizik tedavi eğitim alan asistanlarımızın bu konuda temel bilgilerinin oluşturulması ve nöromusküler hastalıların tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda genel bilgilerinin artırılmasıdır

Katılımınız ile zenginleşecek olan kursumuzu başarılı bir şekilde tamamlayarak çocuklarımıza çok disiplinli yaklaşımla daha iyi hizmet verilmesini sağlayabiliriz. Bu amaçla sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız.

Saygılarımla
Muharrem İnan
Kurs Başkanı

 

Kurs Yeri: Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı

Adres: Küçükbakkalköy, Prof. Dr. Hıfzı Özcan Cd. No:8, 34750 Ataşehir/İstanbul

 

Konaklama: Selectum City Ataşehir Otel

 

Program İçin Tıklayınız

 

Dikkat Yorum Yazmak için tıklayınız


Yorumlar