Değerli Meslektaşlarımız,

 

Daha önceki yıllarda gelişimsel kalça displazisi (GKD) üzerinde yoğunlaşılan kurs programımız, yeni eğitim döneminde, GKD kursu daha da genişletilerek ve çocuklardaki tüm kalça problemlerini içerecek şekilde tekrar düzenlenmiştir. 

Bu kursta amacımız, bebeklikten adolesan yaş dönemine kadar sık karşılaşılan kalça problemlerini tartışarak öğretmektir  

Bu kurstan, pediatrik ortopedi ile ilgilenen araştırma görevlisi ve uzman meslektaşlarımızın yanı sıra bu konuya ilgi duyan ve mesleki eğitiminin herhangi bir aşamasındaki tüm ortopedistlerin faydalanacağını düşünüyoruz. Kursumuz, en güncel bilgileri içeren sözlü sunumların yanında, kalça ultrasonu değerlendirme pratiği, günlük pratiğimizde sıklıkla uyguladığımız çeşitli konservatif ve cerrahi uygulamaların videoları, vaka tartışmaları ve pelvis modelleri üzerinde pelvik osteotomi görsellerini içerecektir. Yine kurs katılımcılarımız, konusunda deneyimli fakültemiz ile samimi ve yakın bir ortamda karşılaştıkları sorunları danışma fırsatını bulacaklardır.

Pediatrik yaş grubundaki kalça problemlerinin tanı ve tedavisinin detaylı olarak tartışılacağı kursumuza tüm meslektaşlarımızı davet eder, verimli bir kurs olmasını dilerim.

 

Çocuk Ortopedisi Derneği Adına,

Başkan Muharrem İNAN

Kurs Başkanı Hakan ŞENARAN

 

Kayıt için tıklayınız.

Detaylı program için tıklayınız.

KISIT SAYIDA KONTENJANIMIZ KALMIŞTIR, BAŞVURU SIRASINA GÖRE KABUL EDİLECEKTİR.

 

İlginiz için teşekkür ederiz.

 

Dikkat Yorum Yazmak için tıklayınız


Yorumlar